23 червня 2016 р.

Всеукраїнське щомісячне видання “РОЗВИТОК ТА ДОВКІЛЛЯ”

Важко переоцінити значення такого інформаційного видання в екологічній просвітницькій діяльності України. Тематика цього видання стосується найбільш актуальних тем нашого громадянського суспільства. Я з нетерпінням чекаю кожного наступного номера.
 
 Редакційний колектив очолює головний редактор Олександр Бродський - досвідчена, мудра, компетентна людина з великим життєвим досвідом - прочитавши колонку редактора “Акценти”, Ви це зрозумієте.

Про тематику газети можуть сказати рубрики: “Пряма мова”, “Людина і природа” “Перехрестя епох”, “Людина і світ”, “Мить і вічність”, “Постаті”, “Світ довкола”, “Глибина столітть”, “Чи знаєте Ви?”, “Тінь Чорнобиля”, “Час дій”, “Наш вибір”  і т. д. Прочитавши бодай один номер газети розумієш, що поповнила скарбничку своєї свідомості.

Газета постійно інформує читачів про найбільш важливі прийняті міжнародні, урядові програми, що відносяться до збереження довкілля.

Тираж газети невеликий
- 3000 примірників.

Газета виходить завдяки постійній підтримці Програми малих грантів ПРООН/ГЕФ в Україні, їх координатора Світлани Нігородової, за що їм вдячні  читачі.       
Дописувачами видання є люди, яким не байдуже наше майбутнє та  збереження довкілля.


Побажання: газету “Розвиток та довкілля” необхідно мати в бібліотеках загальносвітніх, середніх та вищих учбових закладів, що сприятиме розширенню освіти в інтресах сталого розвитку країни.

Читайте Всеукраїнське щомісячне видання!
Цікаво! Компетентно! Корисно!


Заступник ГО “За чисте довкілля”
Анна Логінова
За посиланням Ви можете переглянути всі випущені номери газети "Розвиток та Довкілля" у форматі .pdf:
http://dae.org.ua/ua/links/-lr.html




Немає коментарів: