5 вересня 2017 р.

Вітаємо з ювілеєм!

Рівненська обласна громадська організація “За чисте довкілля” щиро й сердечно вітає з вісімдесятирічним ювілеєм свого голову, шляхетного чоловіка, фахівця, Людину з великої літери Кузьмича Василя Степановича.
Своєю невтомною працею, знаннями, наполегливістю, талантом умілого організатора, творчим потенціалом та ініціативністю, винахідливістю керівника, почуттям відповідальності Ви здобули заслужений авторитет серед колег, партнерів та широкої громадськості.


Нам дуже пощастило працювати з Вами, бо у Вас справжній талант — бути завжди зібраним, уважним до дрібниць, доброзичливим, життєрадісним, креативним, енергійним, цілеспрямованим, передбачати всі ситуації на два кроки вперед, постійно підтримувати і налагоджувати зв’язки, професійно рости і стимулювати до праці і розвитку весь колектив!

Ваш організаторський талант і великий життєвий досвід
об’єднував і притягував людей, Ви завжди подавали приклад розсудливості, працьовитості, послідовності на шляху до досягнення мети.
Щиро зичимо Вам, Василь Степанович, міцного здоров'я на довгі поки, щастя і благополуччя, сімейного затишку і втілення всіх задумів у життя.

Бажаємо зберегти благородну високість устремлінь, гуманність вчинків, невтомну енергію, активну трудову і життєву позицію для подальшої плідної праці!


Нехай те добро, яке Ви робите для людей, повертається до Вас сторицею і Господь благословляє Вас на нові добрі справи! Многая, многая, многая літа!

Колектив ГО "За чисте довкілля"

Немає коментарів: