7 вересня 2017 р.

Кузьмичу Василю Степановичу - 80 років!




              З Днем Народження, Вельмишановний Пане Василю!
5 вересня 2017 року виповнилося 80 років Кузьмичу Василю Степановичу – ветерану галузі водного господарства. Пів-життя Василя Степановичя пов’язано з “Поліссяводбудом”: молодий Інженер-геолог-розвідник Василь Кузьмич прийшов працювати в колектив відразу після закінчення у 1961 році Львівського державного університету (геологічний факультет).
З 1961 до 1987 р. працював в будівельно-монтажному тресті "Поліссяводбуд" м. Рівне на посадах інженера-геолога, головного гідрогеолога, головного технолога, начальника будівельно-монтажного управління. Під час меліоративного будівництва Василь Степанович, як головний технолог тресту "Поліссяводбуд", вніс значний вклад у запровадженні нових технологій і передових методів праці при будівництві польдерних осушувальних систем. Василь Степанович по-новаторськи організовував роботу при будівництві артезіанських свердловин для забезпечення водою населених пунктів і об’єктів народного господарства, запроваджуючи при цьому цінні раціоналізаторські пропозиції.

Була в його діяльності і Чорнобильська сторінка: з липня 1986 по грудень 1987 року - головний спеціаліст по ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС по забезпеченню населення питною водою в забруднених районах. (Посвідчення ліквідатора аварії на ЧАЕС серія А№051119).

Завдяки своїм організаторським здібностям, комунікабельності, людяності  і  великому життєвому досвіду останні десятиліття - з 1988 до 2016 року Василь Степанович керував обласною профспілковою організацією водогосподарських організацій АПК.

Василь Степанович - член обласної екологічної громадської Ради при департаменті екології та природних ресурсів Рівненської ОДА, з 1998 р. очолює Рівненську обласну громадську організацію "За чисте довкілля", проводить громадську природоохоронну роботу, бере активну участь в природоохоронних екологічних заходах, впровадженні проектів за програмами ГЕФ ПМГ ПрООН в Україні. Нагороджений урядовою відзнакою – медаллю «За трудову доблесть». За багаторічну плідну працю неодноразово нагороджувався відзнаками та грамотами міністерства меліорації, Федерації профспілок України, обласних та районних організацій, грамотою обласного департаменту екології та природних ресурсів.

Колектив Рівненського облводресурсів щиро вітає Кузьмича Василя Степановича з 80-річним ювілеєм і бажає міцного здоров’я, добробуту та невичерпної життєвої енергії на довгі роки!

Рівненське обласне управління водних ресурсів

Немає коментарів: